Здобувач ННІ «УІПА» здобув перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю А5 Професійна освіта (Харчові технології) (2)

 

У форматі відеоконференції 8-9 квітня 2025 р. відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр ШЕВЧЕНКО, визначила переможців Конкурсу та нагородила Дмитра КУДІНА – магістранта кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, який посів перше місце в номінації «Оригінальність ідеї» та отримав Грамоту (тема роботи «Технологія житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності зі введенням водоростевої залізовмісної добавки для віськовослужбовців», керівник роботи проф. Ірина ЦИХАНОВСЬКА).

Щиро вітаємо молодого науковця і бажаємо йому творчого натхнення, майбутніх наукових звершень і перемог!