Магістр ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» виступив із доповіддю на LIX Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів освіти ННІ “УІПА”

 

LIX Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Освіта та технології для розвитку суспільства» відбулася 18 листопада 2024 року на базі Навчально-наукового інституту «Українська інженерно–педагогічна академія»  Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна .

На конференції виступив здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)», провідний технолог-розробник ТОВ «Золотий Фенікс» - Павло ГЕТЬМАН із доповіддю на тему: «Практичні аспекти використання харчових добавок у харчовій галузі». Керівник - д.т.н, професор кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Цихановська І.В..

В доповіді було розглянуто:

  • основні принципи підбору та використання харчових добавок у харчових виробах;
  • процеси розробки інноваційних харчових та дієтичних добавок;
  • їхній вплив на якість готової продукції.

Також доповідач поділився цінними порадами для здобувачів вищої освіти щодо кар'єри в галузі харчових технологій.

Доповідь Павла ГЕТЬМАНА викликала жвавий інтерес у здобувачів не лише через актуальність тематики, але й через можливість задати питання автору, який має практичні навички у досліджуваній тематиці.