Викладачі та здобувачі кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії 23 квітня відвідали онлайн-лекцію «Міфи про каву та як їх позбутися».
Людство п’є каву вже принаймні пів тисячоліття. За цей час вона не тільки стала улюбленим напоєм мільйонів, але й обросла всілякими міфами. Розвінчанню цих міфів була присвячена лекція від авторизованого тренера Міжнародної асоціації спешелті кави Льва Володарського!
Присутні дізнались багато цікавого про каву, наприклад:
- де вирощують найкращу каву;
- чому кава буває гіркою;
- чи нейтралізує молоко кофеїн в каві;
- хто такі Q-грейдери і чому їх не готують в Україні;
- чи впливає висота вирощування кави на майбутній смак та багато іншого.
І, найголовніше, кожен з присутніх на лекції задонатив для ЗСУ.
Наближаємо перемогу разом!