В рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти на кафедрі харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії відбулася зустріч за участю здобувачів вищої освіти 2 курсу освітнього ступеня «молодший бакалавр», «бакалавр» з представницею ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» – Іващенко Ольгою, викладачкою професійно-теоретичної підготовки з професії кухар-кондитер.
Були розглянуті питання про різноплановість освітньої програми «Професійна освіта (Харчові технології)», проаналізовано і виявлено тенденції перспективних напрямків у галузі харчових технологій, можливості впровадження елементів соціального, творчого розвитку особистості в освітньо-науковому середовищі, звернено увагу на важливість практичної складової у підготовці майбутніх випускників.
Після зустрічі студенти отримали позитивні враження від спілкування та мотивацію до навчання. Дякуємо усім за цікаву зустріч та плідну співпрацю!