В рамках освітньої програми «Професійна освіта (Харчові технології)» відбулася продуктивна та мотивуюча зустріч із стейкхолдерами компанії «Золотий Фенікс» – Павлом Гетьманом та Вадимом Ляпуновим. Представники цієї компанії займаються розробкою харчових добавок, спеціалізуючись на удосконаленні смакових та якісних характеристик м’ясних виробів. Зустріч була організована для студентів, які здобувають освіту за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта (Харчові технології)».
Павло Гетьман та Вадим Ляпунов – інженери-розробники з багаторічним досвідом у галузі харчових технологій. Вони поділилися своїми знаннями та досвідом зі студентами, розповідаючи про процеси розробки харчових добавок та їхній вплив на якість м’ясної продукції.
Під час зустрічі були вислухані наступні ключові питання:
- Роль харчових добавок у м’ясних виробах: експерти розповіли про важливість харчових добавок в удосконаленні якості та тривалості зберігання м’ясних продуктів.
- Процес розробки харчових добавок: студенти отримали інсайти щодо технологічних аспектів розробки та виготовлення добавок.
- Тенденції в галузі харчових технологій: обговорили актуальні тенденції та виклики у галузі, зокрема, зростання інтересу до підвищення якості продукції та її відповідності європейським стандартам.
- Практичні поради стосовно кар’єри в галузі харчових технологій: Павло та Вадим поділилися цінними порадами для студентів щодо підготовки до кар’єри в галузі харчових технологій.
Зустріч зі стейкхолдерами була дуже позитивною та пожвавлюючою, відкрила нові можливості практичної підготовки, здобувачі отримали багато нових знань та натхнення, які сприятимуть їхньому навчанню та майбутній кар’єрі в галузі харчових технологій.
Кафедра вдячна Павлу Гетьману та Вадиму Ляпунову за їхню цінну інформацію та досвід, яким вони поділились з нашими студентам.