Тренінги для абітурієнтів за тематичними напрямками «Якість продуктів харчування» та «Перша долікарська допомога» відбулися 29 березня на кафедрі охорони праці, стандартизації та сертифікації. У тренінгах брали участь учні Харківського машинобудівного коледжу, які навчаються за спеціальністю «Механічні вимірювання». На тренінгах вони дізналися про правила надання першої долікарської допомоги, напрацювали навички накладання перев’язок та виступили у ролі експертів оцінювання якості продуктів харчування.
Тренінги для абітурієнтів за тематичними напрямками «Якість продуктів харчування» та «Перша долікарська допомога» відбулися 29 березня на кафедрі охорони праці, стандартизації та сертифікації. У тренінгах брали участь учні Харківського машинобудівного коледжу, які навчаються за спеціальністю «Механічні вимірювання». На тренінгах вони дізналися про правила надання першої долікарської допомоги, напрацювали навички накладання перев’язок та виступили у ролі експертів оцінювання якості продуктів харчування.