04 лютого 2021 року о 16-00 – 16-40 відбудеться відкрита зустріч з членами експертної групи з акредитації освітньої програми Професійна освіта (Харчові технології) за початковим рівнем (коротким циклом) вищої освіти, ступеню «молодший бакалавр».
Запрошуються всі бажаючі!
Підключитись до конференції Zoom
https://us04web.zoom.us/j/73761114787?pwd=aXJLWUZGOGJmdk80MHhQOVBEMnFZZz09
Ідентифікатор: 737 6111 4787 Пароль: 2021.
Мета зустрічі – спілкування з усіма особами зацікавленими в процесі акредитації освітньої програми.
Під час зустрічі ви матимете можливість висловити свої думки, отримати відповіді та поставити питання щодо освітньої програми, що акредитується.