Кафедра маркетингу та торговельного підприємництва ННІ “Українська інженерно-педагогічна академія” ХНУ імені В.Н. Каразіна запрошує усіх бажаючих приєднатися до курсу : «Європейський досвід експертизи товарів в митній справі» в рамках проєкту: ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH «European concept of dynamic regulation and coordination of examination of goods in customs affairs» (EDETMS) / «Європейська концепція динамічного регулювання та координації експертизи товарів у митній справі».
Passcode: 844092
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ*
| Дата та час проведення занять | Тема | Доповідач | |
| 1 тиждень 14.04-18.04. 2025 р. | 15.04.2025 р. о 17.00 | Тема 1. Історія формування митних відносин в країнах Європейського Союзу (ЄС) | Вікторія ЧОБІТОК, д.е.н., професор | 
| 16.04. 2025 р. о 17.00 | Тема 2. Митна політика ЄС 
 | Вікторія ЧОБІТОК, д.е.н., професор | |
| 17.04.25 р. о 17.00 | Тема 3. Розвиток системи митних експертиз: європейський досвід. Нетарифне регулювання. Заходи офіційного контролю. | Віра НОСОВА, керівник відділу консалтингу компанії «ILOC» 
 | |
| 2 тиждень 21.04-25.04. 2025 р. | 22.04. 2025 р. о 17.00 | Тема 4. Порядок та принципи проведення митних експертиз харчових продуктів згідно вимог ЄС | Аліна ПАК, к.т.н., доцент | 
| 23.04.2025 р. о 17.00 | Тема 5. Експертиза свіжих та перероблених плодів та овочів у митних цілях в країнах ЄС | Аліна ПАК, к.т.н., доцент | |
| 24.04.2025 р. о 17.00 | Тема 6. Експертиза яєць та яєчних продуктів у митних цілях в країнах ЄС | Аліна ПАК, к.т.н., доцент | |
| 3 тиждень 28.04-02.05. 2025 р. | 29.04.2025 р. о 17.00 | Тема 7. Європейські вимоги щодо якості та безпечності продукції в митній справі | Інна САБАДАШ, начальник управління товарознавчих, криміналістичних та інженерно-технічних досліджень Спеціалізованої лабораторії експертних досліджень Держмитслужби, к.ю.н., старший дослідник | 
| 30.04.2025 р. о 17.00 | Тема 8. Експертиза хлібобулочних виробів у митних цілях в країнах ЄС | Марина ЧУЙКО, к.т.н., доцент | |
| 01.05.2025 р. о 17.00 | Тема 9. Експертиза зерноборошняних товарів у митних цілях в країнах ЄС | Олександра КАЧУР, провідний технік-лаборант ТОВ «ВЛАСІВСЬКИЙ МІРОШНИК» | |
| 4 тиждень 05.05-09.05. 2025 р. | 06.05.2025 р. о 17.00 | Тема 10. Експертиза цукристих кондитерських виробів у митних цілях в країнах ЄС | Марина ЧУЙКО, к.т.н., доцент | 
| 07.05.2025 р. о 14.00 | Тема 11. Фальсифікація товарів: загальні поняття. Види та засоби фальсифікації в Європейських країнах | Руслан МОРОЗ, в.о. першого заступника начальника Харківської митниці, радник митної служби І рангу; Катерина ГУНЬКО, к.е.н., начальник управління по роботі з персоналом Харківської митниці, радник митної справи І рангу. | |
| 08.05.2025 р. о 17.00 | Тема 12. Експертиза борошняних кондитерських виробів у митних цілях в країнах ЄС | Марина ЧУЙКО, к.т.н., доцент | |
| 5 тиждень 12.05-16.05. 2025 р. | 13.05.2025 р. о 17.00 | Тема 13. Досвід ЄС у експертному дослідженні харчових жирів | Тетяна ЧОРНА, к.х.н., доцент | 
| 14.05.2025 р. о 17.00 | Тема 14. Досвід ЄС у експертному дослідженні смакової групи товарів | Тетяна ЧОРНА, к.х.н., доцент | |
| 15.05.2025 р. о 17.00 | Тема 15. Досвід ЄС у експертному дослідженні молочної групи товарів | Тетяна ЧОРНА, к.х.н., доцент | |
* - в розкладі можуть відбуватися зміни, слідкуйте за повідомленнями в соціальних мережах
Тривалість зайняття 45 хв.
За результатами успішного проходження курсу учасники отримають сертифікат на 180 годин.
Для участі у курсі необхідно пройти реєстрацію.
Чекаємо усіх бажаючих!
 
					 
 

