6 квітня було проведено майстер-клас «Декорування пряничних виробів» для студентів спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
Студенти ознайомились з технологією виробництва пряників, айсингу та методів роботи з ним. Результатом майстер-класу стали кондитерські вироби та подарунки до Великоднього Свята.
Студенти отримали велике задоволення від творчої праці та затишної атмосфери!
6 квітня було проведено майстер-клас «Декорування пряничних виробів» для студентів спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
Студенти ознайомились з технологією виробництва пряників, айсингу та методів роботи з ним. Результатом майстер-класу стали кондитерські вироби та подарунки до Великоднього Свята.
Студенти отримали велике задоволення від творчої праці та затишної атмосфери!