Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії оголошує конкурс «Великодні традиції» для абітурієнтів, а також здобувачів спеціальностей:
181 Харчові технології
241 Готельно-ресторанна справа
242 Туризм
Конкурс проводиться окремо для кожної спеціальності в таких номінаціях:
- абітурієнт;
- здобувач бакалаврату 1-2 курсу;
- здобувач бакалаврату 3-4 курсу та магістрант.
УМОВИ УЧАСТІ в конкурсі:
- до 20 квітня опублікувати на своїй сторінці Instagram у stories пост, присвячений Великодню, з активною позначкою @uepa.official і відповідним хештегом: або #181ХарчовіТехнологіїУІПА, або #241ГотельноРестораннаСправаУІПА, або #242ТуризмУІПА;
- підписатися на сторінку @uepa.official;
- відмітити сторінку @uepa.official;
- завантажити свою роботу у Google-форму учасника конкурсу
!!! Важливо: призи розігруватимуться серед учасників, які виконали всі перелічені вище умови.
ВИМОГИ ДО ПОСТІВ за спеціальностями:
- 181 Харчові технології – фото власного декорування великоднього кулича (паски);
- 241 Готельно-ресторанна справа – фото власного дизайну великоднього кошика;
- 242 Туризм – коротка авторська історія про великодні традиції в будь-якій країні (два-три речення) та відповідне фото або колаж до неї.
Переможці конкурсу в кожній номінації будуть визначені 24 квітня та опубліковані на Instagram-сторінці Української інженерно-педагогічної академії @uepa.official та Telegram-каналі Студент УІПА
Переможці конкурсу отримають:
- в номінації абітурієнт – безкоштовне заняття з підготовки до НМТ з предмету «Математика»;
- в номінаціях «здобувач» – підручник «Етнічна кулінарія».
Бажаємо успіхів!